Uitzendbureau's

Landelijk
Fydalo Flexwerkers
Fysion medische mensen
Fysioprofs
FysioVacature.nl
Fysioweb.nl
Fyvar
KNGF fysionet
P&O - Fysio
Werk.nl

Regionaal
Brabantzorg (regio brabant)
FAN van Fysiotherapie
(Nijmegen, Arnhem e.o)

Ontwikkelingswerk
Commundo
Projects Abroad
PURE Volunteer
Fydalo
SOMOI (Oefentherapeuten Mensendieck)


 

Vacature aanbod

Plaats hier uw vacature (werkgevers). klik hier om een vacature te plaatsen (Gratis)

De berichten worden zonder tegenbericht na ongeveer 2 maanden van de site gehaald.

Ga naar:
Oefentherapie vacaturesFysiotherapie vacatures:


Drenthe
Momenteel geen aanbod

Flevoland
Plaats: Lelystad
Naam: Stichting Coloriet
Contact: https://www.coloriet.nl/werken-bij-coloriet/vacature.html#2292463

Wie ben jij? Jij bent creatief, hebt humor en hebt een sprankelende persoonlijkheid. Uiteraard ben je deskundig en heb je passie voor mensen met een somatische en/of psychogeriatrische aandoening. Verder ben je een zelfstandige professional die makkelijk contacten legt en zich inzet voor een optimale samenwerking. Je bent een kei in observeren, onderzoeken en het stellen van diagnoses. Wat vinden wij belangrijk: • Je beschikt over een diploma HBO-fysiotherapie, je bent BIG-geregistreerd en staat ingeschreven bij het centraal kwaliteitsregister; • Je hebt aantoonbare en relevante werkervaring en affiniteit voor het werken met cliënten met onbegrepen gedrag; • Je houdt van je vak en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen; • Je houdt ervan om zowel zelfstandig als in teamverband werkzaam te zijn
(Geplaatst op 01-05-19)


Friesland
Plaats: heerenveen
Naam: fysiotherapie HIER
Contact: j.nagelhout@fysiotherapie-hier.nl

Vacature Fysiotherapie HIER! Ben jij een gedreven fysiotherapeut en op zoek naar een uitdagende baan in een dynamisch bedrijf? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Fysiotherapie HIER! is een praktijk met 5 enthousiaste en sportieve fysiotherapeuten. Wij hebben 2 vestigingen. De vestiging in Tuk (Steenwijk) zit in Fitnesscentrum HIER!, een gezellige sportschool met 2400m2 trainings- en revalidatieruimte! Daarnaast zijn er 2 ruime behandelkamers aanwezig. De vestiging in Heerenveen zit in een gezondheidscentrum. Er zijn diverse huisartsen, diëtist, thuiszorg, logopedist, verloskundigen en podoloog in het gebouw aanwezig. De praktijk in Heerenveen heeft een oefenzaal voor medisch fitness en actieve revalidatie en 3 behandelkamers. Wij hebben een zeer divers patiëntenaanbod met relatief weinig chronische patiënten.Daarnaast openen we eind 2019 nog een vestiging. Ben jij de collega die: minimaal 2 jaar ervaring heeft als fysiotherapeut; affiniteit heeft met sport; minimaal 32 en maximaal 40 uur per week beschikbaar is en bereid is om minimaal één avond per week te werken; BIG en CKR geregistreerd is; houdt van werken in een gezellig team, maar ook prima in staat is om zelfstandig te werken; goede communicatieve vaardigheden heeft; een specialisatie is een pre; Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt deze sturen aan j.nagelhout@fysiotherapie-hier.nl.
(Geplaatst op 31-05-19)Plaats: Leeuwarden
Naam: TIGRA Leeuwarden
Contact: m.edens-geertsma@tigra.nl

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren fysiotherapeut die per 1 mei 2019 ons team wil komen versterken! (28-32 uur) Gevraagd profiel •Je bent woonachtig in een straal van 10 km rondom Leeuwarden; •Je hebt ruimschoots ervaring als fysiotherapeut (minimaal 5 jaar); •Je bent bekend met Intramed; •Je kunt procesmatig werken en bent een kei in dossiervoering; •Je hebt inzicht in je eigen kwaliteiten en competenties, weet waar deze eindigen, en staat open voor feedback; •Naast het beheersen van de specifieke vaardigheden van jouw kant van je vak, heb je oog voor de contextuele factoren die spelen bij een gezondheidsprobleem; •Je geniet van samenwerking met andere disciplines binnen en buiten onze praktijk om zo het functioneren van een cliënt te verbeteren en gedragsverandering te bewerkstelligen; •Ervaring met arbeidsgerelateerde problematiek is een pré; •Kandidaten met verbijzondering, specifieke behandelmethode of aangesloten bij een netwerk hebben een streepje voor (geriatrie, oncologie, dry needling). volledige vacaturetekst vind je op: https://www.tigra-leeuwarden.nl/over-tigra/vacatures/
(Geplaatst op 22-02-19)Plaats: TUK/heerenveen
Naam: fysiotherapie-hier
Contact: j.nagelhout@fysiotherapie-hier.nl

Vacature Fysiotherapie HIER! Ben jij een gedreven fysiotherapeut en op zoek naar een uitdagende baan in een dynamisch bedrijf? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Fysiotherapie HIER! is een praktijk met 5 enthousiaste en sportieve fysiotherapeuten. Wij hebben 2 vestigingen. De vestiging in Tuk (Steenwijk) zit in Fitnesscentrum HIER!, een gezellige sportschool met 2400m2 trainings- en revalidatieruimte! Daarnaast zijn er 2 ruime behandelkamers aanwezig. De vestiging in Heerenveen zit in een gezondheidscentrum. Er zijn diverse huisartsen, diëtist, thuiszorg, logopedist, verloskundigen en podoloog in het gebouw aanwezig. De praktijk in Heerenveen heeft een oefenzaal voor medisch fitness en actieve revalidatie en 3 behandelkamers. Wij hebben een zeer divers patiëntenaanbod met relatief weinig chronische patiënten. Ben jij de collega die: minimaal 2 jaar ervaring heeft als fysiotherapeut; affiniteit heeft met sport; minimaal 16 en maximaal 32 uur per week beschikbaar is en bereid is om minimaal één avond per week te werken; BIG en CKR geregistreerd is; houdt van werken in een gezellig team, maar ook prima in staat is om zelfstandig te werken; goede communicatieve vaardigheden heeft; een specialisatie is een pre; Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt deze sturen aan j.nagelhout@fysiotherapie-hier.nl. Ook kun je onderstaand formulier invullen om direct te solliciteren. Vacature sluit 17 mei 2019.
(Geplaatst op 29-04-19)


Gelderland
Plaats: Apeldoorn
Naam: Bos & Weide
Contact: sandragras@bosenweide.nl

Voor uitbreiding van onze praktijk zijn wij op zoek naar: een kinderfysiotherapeut een handfysiotherapeut en een bekkenfysiotherapeut. Uren in overleg te bespreken. Belangstelling? Stuur je CV met telefoonnummer en ik neem contact met je op voor meer informatie.
(Geplaatst op 10-01-19)Plaats: Apeldoorn
Naam: Bos & Weide Fysiotherapie
Contact: rogierbos@bosenweide.nl

Handfysiotherapeut(e) (i.o.) Ben jij iemand die wil werken in een dynamische, innovatieve Plus praktijk met een enthousiast team van 17 gespecialiseerde fysiotherapeuten in een prachtig pand in Apeldoorn? Kom jij ons handenteam versterken en bijdragen aan kwalitatief hoogwaardige, voor iedereen bereikbare, fysiotherapeutische zorg? Vind jij het een uitdaging om enerzijds te werken volgens actuele richtlijnen en anderzijds de wensen en mogelijkheden van de individuele patiënt niet uit het oog te verliezen? Fysiotherapie praktijk Bos & Weide (www.bosenweide.nl) zoekt per direct een handfysiotherapeut(e) (i.o.). Het aantal uur van de functie is bespreekbaar, maar betreft minimaal 24 uur per week waaronder 1 avond. Wat bieden wij ? • Werken met een gemotiveerd team van enthousiaste en leuke collega’s; • We bieden je de kans je talenten te ontplooien en je kwaliteit waar te maken; • Ruimte om via opleidingen en stages je verder te ontwikkelen en je ambities waar te maken; • Daarnaast bieden wij primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij een topper; • Je werkt vanuit één van de twee prachtige locaties met een up-to-date inrichting. Enthousiast geworden? We horen graag van jou! Stuur je sollicitatie met motivatie vóór 20 februari 2019 naar Rogier Bos, rogierbos@bosenweide.nl.
(Geplaatst op 08-02-19)Plaats: Apeldoorn
Naam: Bos & Weide Fysiotherapie
Contact: rogierbos@bosenweide.nl

Ben jij iemand die wil werken in een dynamische, innovatieve Plus praktijk met een enthousiast team van 17 gespecialiseerde fysiotherapeuten in een prachtig pand in Apeldoorn? Kom jij ons team versterken en bijdragen aan kwalitatief hoogwaardige, voor iedereen bereikbare, fysiotherapeutische zorg? Vind jij het een uitdaging om enerzijds te werken volgens actuele richtlijnen en anderzijds de wensen en mogelijkheden van de individuele patiënt niet uit het oog te verliezen? Fysiotherapiepraktijk Bos & Weide (www.bosenweide.nl) zoekt per direct een psychosomatisch fysiotherapeut(e) (i.o.). Het aantal uur van de functie is bespreekbaar, maar betreft minimaal 24 uur per week waaronder 1 avond. Wat bieden wij ? • Werken met een gemotiveerd team van enthousiaste en leuke collega’s; • We bieden je de kans je talenten te ontplooien en je kwaliteit waar te maken; • Ruimte om via opleidingen en stages je verder te ontwikkelen en je ambities waar te maken; • Daarnaast bieden wij primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij een topper; • Je werkt vanuit één van de twee prachtige locaties met een up-to-date inrichting. Enthousiast geworden? We horen graag van jou! Stuur je sollicitatie met motivatie vóór 15 maart 2019 naar Rogier Bos, rogierbos@bosenweide.nl.
(Geplaatst op 28-02-19)Plaats: Arnhem/Velp
Naam: Handtherapie Nederland
Contact: recruitment@handtherapie.nl

Handtherapie Nederland is een keten van multidisciplinaire handencentra met 26 vestigingen verspreid over Nederland en we zijn hard aan het groeien. Ben jij een proactieve fysiotherapeut die enthousiast wordt van behandeling van de bovenste extremiteit en de hand en pols in het bijzonder? Lijkt het je een uitdaging om te werken binnen een vooruitstrevende, snel groeiende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
(Geplaatst op 15-04-19)Plaats: Regio Nijmegen
Naam: Praktijk voor fysiotherapie
Contact: praktijkfysiotherapie@hotmail.com

Te koop fysiotherapiepraktijk in grote sportschool regio Nijmegen • De praktijk is in januari 2011 van start gegaan en heeft nog ruim groeipotentieel. • De praktijk is gevestigd in een grote sportschool met 3000 – 3500 leden (potentiele cliënten). • De praktijkruimte is volledig ingericht en dus instapklaar. • Alle sportfaciliteiten binnen de sportschool zijn beschikbaar. • Gevarieerd (sportend) cliëntenbestand, gratis parkeerplaatsen en rolstoeltoegankelijk. • Lage huurkosten (€ 568) en overige lage kosten (software declareren en verzekeringen). • De praktijk is gevestigd in een gemeente met 41000 inwoners en niet ver van Nijmegen gelegen. Naast de reguliere fysiotherapie in de praktijk wordt er ook fysiofitness gegeven en aan huis bezoeken gedaan. Het is een ideale mogelijkheid voor iemand die fulltime wil werken, dan wel meerdere mensen die de praktijk nog verder willen laten groeien. In overleg met de sportschooleigenaar is een verbouwing voor een tweede behandelruimte mogelijk. Overname per direct mogelijk Overnamebedrag n.o.t.k. Interesse? Graag e-mailen naar praktijkfysiotherapie@hotmail.com
(Geplaatst op 31-05-19)


Groningen
Plaats: Groningen
Naam: fysiocompleet
Contact: info@fysiocompleet.nl

gevraagd een geregistreerde Manueel therapeut voor 10-15 uur per week. Uren en werkdagen in overleg. In de stad Groningen. We zoeken een therapeut die flexibel en accuraat is. De aandacht voor de patient staat centraal.
(Geplaatst op 09-01-19)Plaats: Groningen
Naam: Fysiocompleet
Contact: Info@fysiocompleet.nl

Gevraagd een algemeen fysiotherapeut voor ongeveer 10 uur, het betreft een tijdelijke aanstelling , in de zomer maanden is fulltime werk mogelijk( juli, aug, sept),
(Geplaatst op 10-02-19)


Limburg
Plaats: Horst
Naam: Fysio Coenen
Contact: Rens@fysiocoenen.nl

Binnen ons team is ruimte gekomen voor een bekkenfysiotherapeut (i.o.), of een algemeen fysiotherapeut met affiniteit voor bekkenpijn- en bodemproblematiek. De vacature is voor 16-25 uur per week. Je werkt in een professioneel, maar ook gezellig team van 9 fysiotherapeuten, met een goede diversiteit van specialismen. We zijn een familiebedrijf sinds 1999, met een goede naam in de regio! NIeuwsgierig? Neem dan gauw contact met ons op. Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar rens@fysiocoenen.nl, of per post naar Venrayseweg 12A 5961 AG Horst
(Geplaatst op 16-04-19)Plaats: Maastricht
Naam: Praktijk voor fysiotherapie Augenbroe
Contact: info@fysiotherapie-augenbroe.nl

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en eventueel ervaren fysiotherapeute die per 1 september 2019 ons team wil komen versterken! (15 uur)met uitbouw naar fulltime. Gevraagd profiel •Je bent woonachtig in een straal van 10 km rondom Maastricht; •Je bent bekend met Intramed; •Je kunt procesmatig werken en bent een kei in dossiervoering; •Je hebt inzicht in je eigen kwaliteiten en competenties, weet waar deze eindigen, en staat open voor feedback;•Je geniet van samenwerking met andere disciplines binnen en buiten onze praktijk om zo het functioneren van een cliënt te verbeteren en gedragsverandering te bewerkstelligen; •Kandidaten met verbijzondering, specifieke behandelmethode of aangesloten bij een netwerk hebben een streepje voor (geriatrie, oncologie, oedeemtherapie).Verder wordt je intern opgeleid voor zover dat nodig is.(geplaatst op 26-04-2019)
(Geplaatst op 26-04-19)


Noord-Brabant
Plaats: Geldrop
Naam: Laan 7
Contact: info@laan7.nl

Laan 7
T.a.v. Lesley Pasveer
Laan der Vierheemskinderen 7
5664 TH Geldrop

Wij zijn op zoek naar een manueel therapeut (bijna afgestudeerd) ter versterking van ons team met affiniteit voor behandeling en belastbaarheidstraining. Wij focussen op het bewerkstelligen van een duurzame gezondheidsbevordering. Je levert een bijdrage aan het doorontwikkelen van je specialisme, waarbij ook samenwerking met externe partijen van belang is. Wij bieden je 12-20 uren aan (flexibel inzetbaar) Functie-eisen; afgeronde opleiding Master Manuele therapie of i.o. laatste jaar en BIG registratie, leergierig, zelfstandig werken, visie op bewegen fysiek en mentaal, bekend met FysioroadMap
(Geplaatst op 12-03-19)


Noord-Holland
Plaats: Amsterdam
Naam: FysioNovo
Contact: fysionovo@tiscali.nl

3 dagen per week, uitbreiding behoort tot de mogelijkheden. Dienstverband: Vast Fulltime/parttime: Parttime Ervaring: starter Specialisme: Algemeen fysiotherapeut Reageer voor: 6 februari 2019 Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, gedreven en leergierige collega fysiotherapeute voor 3 dagen per week! Dit mag een enthousiaste startende fysiotherapeut zijn, maar ook iemand met ervaring is meer dan welkom! Vanwege de samenstelling van ons team en de patiëntenpopulatie hebben wij een voorkeur voor een vrouwelijke fysiotherapeute. Wij zoeken een collega die: - In het bezit is van een diploma fysiotherapie en BIG geregistreerd. - Zelfstandig werkt maar ook samen kan werken. - Enige ervaring heeft met een multiculturele patiëntenpopulatie. - Leergierig is en zich als fysiotherapeut(e) verder wilt ontwikkelen (door het volgen van opleiding/cursussen). Wij bieden jou: - Een fijne werkplek met een uitstekende werksfeer en een hecht team. - Een dynamische praktijk met 4 behandelkamers en een ruime/functionele oefenzaal. - Mogelijkheden om je persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen. - Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring. Ben jij enthousiast geworden en wil jij ons team komen versterken? Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer nu en stuur je cv + motivatie naar fysionovo@tiscali.nl.
(Geplaatst op 18-01-19)Plaats: Wormerveer
Naam: GezondPlus fysiotherapi
Contact: robertklazema@gezondplus.nl

Gezocht waarneming handfysiotherapeut (io) 13 juli – 10 aug GezondPlus is een paramedisch gezondheidscentrum, centraal gelegen in Wormerveer, nabij het treinstation. Wij bieden diverse paramedisch zorg en zijn gehuisvest in een pand met huisartsen. Een belangrijke afdeling is hand-fysiotherpie. Voor een vakantie waarneming in de periode 13 juli – 10 aug zoek ik een handfysiotherapeut (io) voor ongeveer 15-20 uur. Mogelijk zou hieruit een klein dienstverband kunnen volgen. Heb je interesse dan vind ik het leuk als je contact met me zou willen opnemen. Robert Klazema, MSPT, CHT-NL fysiotherapeut manueeltherapeut handtherapeut CHT-NL echografist bewegingsapparaat www.gezondplus.nl robertklazema@gezondplus.nl 06 26248234
(Geplaatst op 04-06-19)


Overijssel
Plaats: Buurse
Naam: Fysiotherapie en kinderfysiotherapie Buurse
Contact: ankie.haas@hotmail.com

Wij zoeken een therapeut die; - Big geregistreerd is en ingeschreven staat in het CKR. - ondernemend en initiatiefrijk is en meedenkt in de ontwikkeling van de praktijk. - sociaal vaardig is en enthousiast. - beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. - zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. - bereid is om e.v.t. ook in de avonduren te werken. Wij bieden; - plezierige werkomgeving in sportcomplex met grote oefen- en behandelruimte. - multidisciplinair team met o.a. sport-fysiotherapeut, manueel-therapeut, kinder-fysiotherapeut podotherapeut en fitnessinstructeur.
(Geplaatst op 17-02-19)Plaats: Buurse
Naam: Fysiotherapie en kinderfysiotherapie Buurse
Contact: ankie.haas@hotmail.com

Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie Buurse Vacature: Gezocht voor onze praktijk in Buurse, Een gedreven en flexibele fysiotherapeut(e). 10+ uren. Met uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst. In het bezit zijn van een verbijzondering binnen de fysiotherapie is een pre. Voor meer informatie en reacties kunt een brief/cv sturen, of u wenden aan: Ankie Haas
(Geplaatst op 28-02-19)Plaats: Dalfsen
Naam: Balans Fysiotherapie & Fitness
Contact: jojanneke@balansfysiotherapie.nl

Wij zoeken voor ons mooie team een Fysio/manueel therapeut (eventueel i.o, 3e jaars) Je bent proactief Je hebt voor een groot deel de regie over je eigen agenda, je werktijden, jouw patiëntengroep en je extra taken. In de omgeving zie je kansen voor de praktijk en hier onderneem je actie op. Je zoekt collega’s op, zowel binnen de praktijk als andere (para)medici. Je houdt van beweging Welke fysiotherapeut houdt hier niet van? Niet alleen je patiënt enthousiast in beweging krijgen, maar ook beweging bij jezelf. Je gaat jezelf verder bijscholen. Je staat open voor het werken met zorgplannen en protocollen. Je ziet innovaties en bent bereid hier mee te gaan werken. Ook stimuleer je collega’s hierin. Je krijgt een mooi salaris Je verdient wat je waard bent als goed opgeleid professional. Scholing wordt in de meeste gevallen vergoed. Je weet ook dat geld niet alles is. Goede sfeer, leuke cliënten, uitdaging in je werk, daarvoor kom je je bed uit ’s ochtends. Je bent flexibel Van 9 tot 17 werken wordt steeds lastiger in de fysiotherapie. ’s Avonds werken hoort er bij. Daar tegenover staat dat je ’s ochtends lekker vrij bent. In overleg is er veel te plannen ten aanzien van je werktijden. Spreekt de tekst hierboven je aan en wil je een keer een kopje koffie komen drinken? Stuur dan een brief met je cv naar: info@balansfysiotherapie.nl ter attentie van Jojanneke ten Brinke. Bekijk de PDF
(Geplaatst op 28-04-19)


Utrecht
Plaats: Utrecht
Naam: Fysiotherapie Kanaleneiland
Contact: fysiotherapie@gckanaleneiland.nl

Fysiotherapie Kanaleneiland is op zoek naar een enthousiaste psychosomatisch fysiotherapeut (v) Wij zoeken een collega die ons team wil versterken. We zoeken iemand met goede communicatieve vaardigheden en iemand die meerdere mogelijkheden ziet binnen de doelgroep van Fysiotherapie Kanaleneiland. Wij bieden je veel vrijheid en een gezellig team. Wij zijn Plus gecertificeerd en hebben een nauwe multidisciplinaire samenwerking binnen het gezondheidscentrum en met zorghotel ECR de Keizershof en Buurtzorgpension Utrecht. Bekijk ook onze site voor meer informatie www.kanaleneilandfysiotherapie.nl. Ben jij op zoek naar een uitdaging? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV gericht aan Paul Hoes naar fysiotherapie@gckanaleneiland.nl.
(Geplaatst op 30-04-19)


Zeeland
Momenteel geen aanbod

Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam
Naam: Handtherapie Nederland
Contact: recruitment@handtherapie.nl

Handtherapie Nederland is een keten van multidisciplinaire handencentra met 26 vestigingen verspreid over Nederland en we zijn hard aan het groeien. Ben jij een proactieve fysiotherapeut die enthousiast wordt van behandeling van de bovenste extremiteit en de hand en pols in het bijzonder? Lijkt het je een uitdaging om te werken binnen een vooruitstrevende, snel groeiende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
(Geplaatst op 15-04-19)Plaats: Sassenheim
Naam: Fysiotherapie Biemond
Contact: hjbiemond@xs4all.nl

In verband met een vakantie zoek ik een waarnemer voor de periode 1 juni tot en met 22 juni 2019. Het betreft een waarneming van 3 a 4 dagen verspreid over 2 locaties (Hoofddorp en Sassenheim) Eigen vervoer is erg handig en een pré. Specialisme is niet vereist maar een manueel therapeut geniet een lichte voorkeur. Collega's met affiniteit met manuele therapie methode v.d. Bijl of DAM technieken hebben ook een voorkeur. Ben je ZZP'er of wil je als zodanig 3 weken aan de slag in een leuke all-round praktijk, bel dan of mail je CV.
(Geplaatst op 02-04-19)Plaats: Zoetermeer
Naam: Therapeuticum Aurum
Contact: vos_sini@yahoo.com

Therapeuticum Aurum Zoetermeer, maatschap fysiotherapie zoekt een nieuw maatschapslid voor 6 - 10 dagdelen in de week, in te vullen door 1 of 2 personen. Lijkt het je leuk om vanuit een complementaire visie naar patienten te kijken? Schroom dan niet contact op te nemen: 0793219172 of per mail.
(Geplaatst op 05-02-19)


Buitenland
Plaats: Bonaire
Naam: Gezondheidscentrum Bon Bida Bonaire
Contact: kelly@bonfysio.com

Gezondheidscentrum Bon Bida Bonaire is een multidisciplinair gezondheidscentrum op Bonaire, Caribisch Nederland, gericht op eenieder die wil werken aan zijn of haar gezondheid in de breedste zin van het woord. Het team bestaat uit 7 fysiotherapeuten, een leefstijl coach, een ergotherapeut, een logopedist, een diëtist, een maatschappelijk werker, een mental coach, een psycholoog, een bedrijfsarts en 4 sportinstructeurs. Ondersteund door een baliemedewerkster en 2 back office medewerksters. Ben JIJ een fysiotherapeut met minor of vervolgopleiding leefstijl coaching? En heb je een avontuurlijke insteek? Dan nodigen we je uit om te solliciteren bij ons. Wij zoeken iemand die ✓ Onderdeel wil gaan uitmaken van ons team op Bonaire alsook van een roulatiedienst dat we hebben met het ziekenhuis van Saba (Saba Health Care Foundation); ✓ Een excellente team-player, maar ook iemand die goed solistisch kan werken; ✓ Bereidheid de lokale taal (Papiamento) te leren; ✓ Flexibele instelling; ✓ Ambitie om mee te groeien en de kans om mee te denken met alle ontwikkelingen die hier gaande zijn. Wij bieden ✓ Een afwisselende multidisciplinaire en leerzame werkomgeving; ✓ Een plek binnen een sterk, leuk en hardwerkend team; ✓ Een passend salaris en arbeidsvoorwaarden. Je kunt je sollicitatiebrief + C.V. voor 9 maart opsturen naar manager Bon Bida Cure & Care mevr. Kelly Mettes, kelly@bonbida.com.
(Geplaatst op 13-03-19)Plaats: Hamminkeln
Naam: Praxis de Vries
Contact: rickdevries@praxisdevries.de

Je bent fysiotherapeut/e en wilt graag werken? Dan kom eens langs bij ons in Duitsland. Vanaf Arnhem rij je ongeveer een half uur. Wij zoeken voor onze middelgrote praktijken in 46499 Hamminkeln met nederlandse en duitse collega´s per direkt, per 1 mei 2019, of later een enthousiaste fysiotherapeut/e. De praktijken bieden een grote variatie aan therapeutische mogelijkheden. Een goede werksfeer, begeleiding en inwerkmogelijkheden zijn vanzelfsprekend. Weet je het nog niet precies, dan kom eens een dagje meelopen. Wij laten je alles zien en beantwoorden al je vragen. En natuurlijk zijn we behulpzaam bij alle formaliteiten. Verdere informatie op onze website : www.praxisdevries.de en op facebook: @praxisdevries
(Geplaatst op 19-03-19)Plaats: Jülich
Naam: Praxis für Physiotherapie Marcel de Vries
Contact: physio.m.devries@t-online.de

Per direkt fulltime fysiotherapeut(e)gezocht voor particuliere praktijk in Duitsland.
(Geplaatst op 29-03-19)terug naar boven

Mensendieck en Cesar:Drenthe
Momenteel geen aanbod

Flevoland
Momenteel geen aanbod

Friesland
Momenteel geen aanbod

Gelderland
Momenteel geen aanbod

Groningen
Momenteel geen aanbod

Limburg
Momenteel geen aanbod

Noord-Brabant
Momenteel geen aanbod

Noord-Holland
Momenteel geen aanbod

Overijssel
Momenteel geen aanbod

Utrecht
Momenteel geen aanbod

Zeeland
Momenteel geen aanbod

Zuid-Holland
Momenteel geen aanbod

Buitenland
Momenteel geen aanbod


terug naar boven

Sollicitatie aanbod
Plaats hier uw 'sollicitatie'. klik hier om een sollicitatie te plaatsen (Gratis)

De berichten worden zonder tegenbericht na 3 tot 6 maanden van de site gehaald.
Ga naar
Oefentherapie sollicitatiesFysiotherapie sollicitaties:Geheel Nederland
Momenteel geen aanbod

Noord Nederland
Momenteel geen aanbod

West Nederland
Momenteel geen aanbod

Centraal Nederland
Momenteel geen aanbod

Oost Nederland
Momenteel geen aanbod

Zuid Nederland
Momenteel geen aanbod

Drenthe
Momenteel geen aanbod

Flevoland
Momenteel geen aanbod

Friesland
Momenteel geen aanbod

Gelderland
Momenteel geen aanbod

Groningen
Momenteel geen aanbod

Limburg
Momenteel geen aanbod

Noord-Brabant
Momenteel geen aanbod

Noord-Holland
Naam: R. Driehuis
Contact: r.driehuis@hotmail.com

deze manueeltherapeut die een echte teamspeler is en zich interesseert in complementaire zorg en mens is opzoek naar een nieuwe uitdaging. Uitdaging mag zowel in Nederland als buitenland zijn. Waar ik naar opzoek ben is een praktijk overnamen, maatschapsdeel of als ZZP'er in een kleine praktijk waar complementaire visie op fysiotherapie/manueeltherapie centraal staat. wilt u meer informatie kunt u mij mailen voor mijn C.v. of voor een gesprek.
(Geplaatst op 27-04-18)


Overijssel
Momenteel geen aanbod

Utrecht
Momenteel geen aanbod

Zeeland
Momenteel geen aanbod

Zuid-Holland
Momenteel geen aanbod

Buitenland
Momenteel geen aanbod


terug naar boven

Mensendieck en Cesar:Geheel Nederland
Momenteel geen aanbod

Noord Nederland
Momenteel geen aanbod

West Nederland
Momenteel geen aanbod

Centraal Nederland
Momenteel geen aanbod

Oost Nederland
Momenteel geen aanbod

Zuid Nederland
Momenteel geen aanbod

Drenthe
Momenteel geen aanbod

Flevoland
Momenteel geen aanbod

Friesland
Momenteel geen aanbod

Gelderland
Momenteel geen aanbod

Groningen
Momenteel geen aanbod

Limburg
Momenteel geen aanbod

Noord-Brabant
Momenteel geen aanbod

Noord-Holland
Momenteel geen aanbod

Overijssel
Momenteel geen aanbod

Utrecht
Momenteel geen aanbod

Zeeland
Momenteel geen aanbod

Zuid-Holland
Momenteel geen aanbod

Buitenland
Momenteel geen aanbod


terug naar boven

Fysiostart informatie
copyright © 2015 fysiostart