Uitzendbureau's

Landelijk
Fydalo Flexwerkers
Fysion medische mensen
Fysioprofs
FysioVacature.nl
Fysioweb.nl
Fyvar
KNGF fysionet
P&O - Fysio
Werk.nl

Regionaal
Brabantzorg (regio brabant)
FAN van Fysiotherapie
(Nijmegen, Arnhem e.o)

Ontwikkelingswerk
Commundo
Projects Abroad
PURE Volunteer
Fydalo
SOMOI (Oefentherapeuten Mensendieck)


 

Vacature aanbod

Plaats hier uw vacature (werkgevers). klik hier om een vacature te plaatsen (Gratis)

De berichten worden zonder tegenbericht na ongeveer 2 maanden van de site gehaald.

Ga naar:
Oefentherapie vacaturesFysiotherapie vacatures:


Drenthe
Momenteel geen aanbod

Flevoland
Plaats: Emmeloord
Naam: Fysiomotion
Contact: info@fysiotherapieemmeloord.nl

In verband met zwangerschap zijn wij op zoek naar een collega met de specialisatie orofaciaal therapie en/of manuele therapie per 1 september 2015, mogelijk eerder. Werktijden in overleg. Goede betaling. Meer informatie: Hinke Hospes (06-12803041/ info@fysiotherapieemmeloord.nl)
(Geplaatst op 29-06-15)


Friesland
Momenteel geen aanbod

Gelderland
Plaats: Barneveld
Naam: M-Visio, Therapeutisch Centrum
Contact: onneke@m-visio.nl

In verband met een zwangerschapswaarneming zijn wij voor onze praktijk in Barneveld op zoek naar een ZwangerFit docente. Binnen onze ZwangerFit cursus kennen wij momenteel drie ZwangerFit-groepen en één Mama-Fit groep, begeleid door twee docentes. De lessen worden op muziek gegeven en kennen een actief karakter, waarin aerobics, pilates en basisstabilisatie geïntegreerd zijn. Er wordt geoefend met divers oefenmateriaal als oefenballen, dynabands, pilatesballen, dumbells etc. Naast de actieve lessen is er een theoriecyclus met 5 thematische lessen rondom de bevalling. De zwangerschapswaarneming zal naar verwachting van oktober 2015 tot en met januari 2016 duren, je zult lesgeven op maandagavond. Zoals het er nu naar uit ziet is een aanstelling als ZwangerFitdocente na deze waarneming een optie. We zijn op zoek naar een ervaren enthousiaste kracht met een goed ritmegevoel en voorkeur voor lesgeven op muziek. Heb jij ervaring in lesgeven voor groepen, en zin in een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op!
(Geplaatst op 30-07-15)Plaats: Geldermalsen
Naam: Wil Joosten
Contact: Fysiotherapiewiljoosten@xs4all.nl

Ben zoekende naar fysiotherapeut / e die werk zoekt en in een afgesproken tijdsbestek een goed draaiende praktijk wil overnemen. Specificaties aanbevolen. Rustige start en uitbouw naar volledige baan in relatief korte tijd. Tijdsbestek in overleg.
(Geplaatst op 28-07-15)Plaats: Tiel
Naam: 't Centrum Fysiotherapie en Oedeemtherapie
Contact: info@hetcentrumfysiotherapie.nl

Per heden zoeken wij een fysiotherapeut die ons team wilt komen versterken. We zoeken een enthousiaste,gemotiveerde,flexibele collega die ook op zaterdagochtend en (eventueel) een avond wilt werken. Het gaat om een functie van 15-20 uur per week met uitbreidingsmogelijkheden. Affiniteit met of geschoold in Dry Needling is een plus, scholing hierin via de praktijk is een optie. Graag schriftelijke reactie via email. CV met pasfoto worden gewaardeerd.
(Geplaatst op 24-08-15)


Groningen
Momenteel geen aanbod

Limburg
Momenteel geen aanbod

Noord-Brabant
Plaats: Geldrop
Naam: Fysiotherapie Harks
Contact: info@fysioharks.nl

Vacature Algemeen Fysiotherapeut, Fysiotherapie Harks te Geldrop 15 uur Uitgerust van je vakantie? Wij zoeken een enthousiaste, flexibele, sportieve fysiotherapeut die affiniteit heeft met chronische beweeggroepen, gecertificeerd is voor het begeleiden van Copd -revalidatie en is aangesloten bij het Claudicatio Netwerk. In deze vooruitstrevende Pluspraktijk heb je meerdere collega's. De praktijk biedt een scala aan specialisaties en therapieën. Het betreft een vacature voor 15 uur per week, vanaf september. Bovendien moet je bereid zijn om (in overleg) in de avonduren te werken en/of zaterdag. • HBO Fysiotherapie • BIG geregistreerd • Bezit van certificaat COPD & astma, ClaudicatioNetwerk • Bekend met Intramed, EPD FysioRoadmap • Zelfstandig werken • Goede sociale vaardigheden • Opgewekte persoonlijkheid • Ondernemend Heeft u interesse graag uw sollicitatie mailen naar: Mevr. L.L.H. Pasveer, info@fysioharks.nl Contactgegevens Fysiotherapie Harks De Bleekvelden 26 5666 RZ Geldrop 040-2858823 optie 2 www.fysioharks.nl
(Geplaatst op 03-08-15)Plaats: Geldrop
Naam: Fysiotherapie Harks
Contact: info@fysioharks.nl

Vacature Manueel therapeut, Fysiotherapie Harks te Geldrop Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende manueel therapeut (of bijna afgestudeerd) ter versterking van ons team. Je levert een actieve bijdrage aan het doorontwikkelen van je specialisatie samen met jouw collega’s, waarbij ook samenwerking met externe partijen van belang is. Je maakt deel uit van een enthousiast en dynamisch team en je bent werkzaam op 1 of 2 locaties. Je neemt deel aan teamoverleg en kwaliteitsgebonden overlegmomenten en bent bereid om in de avond te werken en / of zaterdag. Wij bieden 26-36u (afhankelijk van mogelijkheden / wensen. Bij meer werkaanbod, is ruimere inzet mogelijk. Functie-eisen: - Afgeronde opleiding Master Manuele therapie of i.o. - BIG registratie Competentie-eisen: - Passie voor het vak - Leergierig - Zelfstandig werken - Goede communicatieve vaardigheden - Resultaat- en kwaliteitgericht - Ondernemend - Teamplayer / Samenwerking - Klantgerichtheid - Administratief op Plusniveau kunnen werken - Bekend met intramed, EPD fysioroadmap Onze specialisaties binnen de praktijk zijn: • algemeen fysiotherapie • manuele therapie • Dry-needling • sportfysiotherapie • arbeidsfysiotherapie • haptotherapie • Zwanger & fit • Fysio-fit • Back to Move • beweegprogramma’s voor copd, hartfalen, diabetes en claudicatio intermittens Heeft u interesse graag uw sollicitatie mailen naar: Mevr. R. Van Herck, info@fysioharks.nl Fysiotherapie Harks De Bleekvelden 26 5666 RZ Geldrop 040-2858823 optie 2 www.fysioharks.nl
(Geplaatst op 03-08-15)


Noord-Holland
Momenteel geen aanbod

Overijssel
Momenteel geen aanbod

Utrecht
Plaats: Amersfoort
Naam: Struijk Fysiotherapie
Contact: struijkfysio@gmail.com

In verband met vakantie is Struijk Fysio op zoek naar een tijdelijke waarnemer. Het betreft de periode van 9 september 2015 tot 14 maart 2016 (6 maanden). Voor de versterking van ons team zoeken wij een collega met affiniteit met sport, een enthousiaste, extroverte, gedreven, zelfstandige teamplayer. We zoeken iemand voor 10-15 uur. Je bent zelf verantwoordelijk voor het beheer van je agenda; wanneer het goed gaat, kan er meer dan 15 uur werk zijn. Salaris is dan ook variabel. Werktijden vallen o.a. op zaterdagen en avonden. Onze praktijk bevindt zich in een gezellige sportschool, we hebben alles ter beschikking voor de revalidatie van patiënten. Wel zijn wij ook gericht op hands- on fysiotherapie. 2-3 Jaar werkervaring is een pre. VAR- verklaring (iig nog in 2015) is ook een pre. Reageren voor 1 augustus.
(Geplaatst op 15-07-15)


Zeeland
Momenteel geen aanbod

Zuid-Holland
Momenteel geen aanbod

Buitenland
Plaats: 24106 Kiel
Naam: Physiotherapie Schenzer
Contact: www.schenzer.de
Irene Schenzer
Haderslebener Str. 1
D-24106 Kiel
0049431333830

In Kiel können Sie sich verwirklichen: Biete für Physiotherapeuten einen Platz zur freien Mitarbeit. Es besteht die Option, die Praxis zu übernehmen da ich mich aus gesundheitlichen Gründen zunehmend zurückziehen muss. Gern gebe ich weitere Informationen per mail oder am Telefon. Kiel freut sich auf Sie! Irene Schenzer mail praxis@schenzer.de Tlefon privat: 0049431333830
(Geplaatst op 27-07-15)Plaats: Brügg bei Biel, Zwitserland
Naam: Physiotherapie Brügg-Worben GmbH
Contact: physiotherapiebruegg@sunrise.ch
Physiotherapie Brügg-Worben GmbH
Bärletweg8
2555 Brügg bei Biel

Zoek je een interessante baan in Zwitserland? Wij zoeken per 1 September 2015 een fysiotherapeute (100%,vaste baan). Wij zijn een particuliere praktijk met 5 heel ervaren werknemers (voornamelijk Nederlanders). Wij bieden hele goede arbeitsvoorwaarden en verwachten van jou dat je kennis van de duitse taal hebt en heel gemotiveerd bent. Ben je geinteresseerd? Neem dan contact op met Nanco of Hans onder 0041323735567.
(Geplaatst op 10-08-15)Plaats: Mürzzuschlag
Naam: LKH Mürzzuschlag / Mariazell
Contact: edward.oosthoek@lkh-muerzzuschlag.at

Wij Zoeken voor ons ziekenhuis in Oostenrijk (Steiermark)een fysiotherapeut. Vanaf direkt hebben wij een voltijd fysiotherapeut nodig voor onze REM (Remobilisations abteilung Akut Geriatrie). Wij bieden: een netto startsalaris van c.a 1550 euro per maand 14 keer per jaar (ziektenkosten verzekering is al incl.)met doorlopende salarisstijging in 24 schalen, een gemotiveerd team in een moderne nieuwbouw therapieafdeling en betaalde kursussen. Zwaartepunten van dit ziekenhuis zijn: Akuut geriatrie, Rheumatologie, Cardiologie en Interne.In de Toekomst krijgen wij ook Neurologie, een ervaring hierin is van harte welkom. Het Ziekenhuis ligt in Mürzzuschlag in midden van de Oostalpen. De omgeving is ideaal voor skieen, biken, wandelen, langlauf, klimmen en niet overlopen door toeristen. Met woning vinden kan geholpen worden eveneens met het 'Nostrificeren' van het Nederlands Diploma. Duits in Spraak en schrift is nodig.
(Geplaatst op 20-07-15)Plaats: stadtlohn
Naam: Praxis für Physiotherapie Michel Mol
Contact: michelmol.mm@gmail.com

wegens ziekte van een collega zoek ik een iemand die het leuk vindt in mijn kleine, ongecompliceerde en gemoedelijke praktijk in Stadtlohn (20 min. van Enschede) te komen werken. werktijden (20-25 uur) zijn flexibel in te delen, veel is mogelijk. specialisaties welkom, maar niet noodzakelijk, deutsche anerkennung wel, maar is te regelen (duurt wel even ) Graag je c.v. met motivatie via een email.
(Geplaatst op 05-07-15)terug naar boven

Mensendieck en Cesar:Drenthe
Momenteel geen aanbod

Flevoland
Momenteel geen aanbod

Friesland
Momenteel geen aanbod

Gelderland
Momenteel geen aanbod

Groningen
Momenteel geen aanbod

Limburg
Momenteel geen aanbod

Noord-Brabant
Momenteel geen aanbod

Noord-Holland
Momenteel geen aanbod

Overijssel
Momenteel geen aanbod

Utrecht
Momenteel geen aanbod

Zeeland
Momenteel geen aanbod

Zuid-Holland
Momenteel geen aanbod

Buitenland
Momenteel geen aanbod


terug naar boven

Sollicitatie aanbod
Plaats hier uw 'sollicitatie'. klik hier om een sollicitatie te plaatsen (Gratis)

De berichten worden zonder tegenbericht na 3 tot 6 maanden van de site gehaald.
Ga naar
Oefentherapie sollicitatiesFysiotherapie sollicitaties:Geheel Nederland
Naam: Daphne Fleming
Contact: daphnefleming.91@gmail.com

Na een periode van 1,5 jaar op Curacao te hebben gewerkt, heb ik de keuze gemaakt om terug naar Nederland te komen. Dit omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging, vandaar dit berichtje. Wie heeft er voor mij een leuke nieuwe uitdaging in de fysiotherapie of een leuke vacature? Zelf ben ik afgestudeerd in 2012 en heb daarna verschillende waarnemingen gedaan. Vooral orthopedische klachten spreken mij erg aan. Werken met sporters, jongeren heeft mijn voorkeur. Desalniettemin vind ik het vak juist leuk omdat het zo divers is. Ik sta dan ook voor alles open! In afwachting van uw reactie, Daphne Fleming
(Geplaatst op 13-06-15)Naam: Mart Remy
Contact: martremy@hotmail.com

Mart Remy 26jaar. In 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut, in September ben ik begonnen met de master manuele therapie aan de SOMT. Ook ga ik binnenkort met de cursus dry needling starten. Ik ben iemand die handson behandeld (vanuit de laatste wetenschappelijke literatuur).Ik ben dan ook zeer gedreven om mijn kennis toe te kunnen passen in het werkveld. Mijn manier van werken bij mensen met klachten voorkomend uit functiestoornissen in bewegen is een goede screening, diagnostiek/analyse gevolgd door behandeling en training.
(Geplaatst op 22-06-15)


Noord Nederland
Naam: Serghei Lomtev
Contact: sergheilomtev@hotmail.com / 06-43918905

Mijn naam is Serghei Lomtev, 27 jaar en ik ben een startende fysiotherapeut. Ik ben op zoek naar een baan in de regio Friesland/Groningen/Drenthe/Flevoland. Tijdens mijn studie heb ik praktijk (lage rug, nek en knie klachten) en Ziekenhuis (Neurologie/Orthopedie) stage-ervaring opgedaan. Verder ben in bezit van CIOS diploma, fitnesstrainer A+B en heb ik 7 jaar werkervaring in de fitness. Ik ben een doorzetter, gemotiveerd en leergierig. Ook ben ik flexibel in de omgang en ik sta altijd open voor een nieuwe uitdaging. Linkedin: https://nl.linkedin.com/in/sergheilomtev
(Geplaatst op 29-07-15)


West Nederland
Momenteel geen aanbod

Centraal Nederland
Momenteel geen aanbod

Oost Nederland
Momenteel geen aanbod

Zuid Nederland
Momenteel geen aanbod

Drenthe
Momenteel geen aanbod

Flevoland
Momenteel geen aanbod

Friesland
Naam: Birgit Kniepstra
Contact: b.kniepstra@gmail.com

Mijn naam is Birgit Kniepstra, 23 jaar en sinds begin dit jaar afgestudeerd fysiotherapeute. Ik ben op zoek naar een leuke/uitdagende fulltime of parttime baan in de fysiotherapie. Hiervoor ben ik bereid te reizen en ben in bezit van een rijbewijs. Als fysiotherapeut hoop ik mij steeds verder te kunnen blijven ontwikkelen. Ik heb ervaring met hart- en long aandoeningen, neuro-revalidatie, revalidatie na gewrichtsvervanging en chronische pijnklachten. Ik ben flexibel en vriendelijk en stel mijn patiënt centraal in de behandeling. Voor meer informatie/cv kunt u contact opnemen via de mail. Linkedin: https://nl.linkedin.com/in/birgitkniepstra Met vriendelijke groet, Birgit Kniepstra
(Geplaatst op 18-06-15)


Gelderland
Naam: Nienke Algra
Contact: n-lelie@hotmail.com

hallo, Ik ben erg enthousiast over het vak en wil heel graag aan het werk als fysiotherapeut (afgestudeerd in 2015). Dit vooral omdat ik dan veel mensen kan helpen en veel met mensen kan werken, één van de vele pluspunten van fysiotherapie. Ik vind het ook heel leuk om (nog) steeds veel bij te leren tijdens het werken. Ik raadpleeg graag literatuur als ik niet weet wat een patiënt precies heeft of als ik vast loop met mijn behandeling. Ik wil later ook nog graag specialisaties en/of master(s) volgen, zodat ik iedereen op de best mogelijke manier kan helpen.
(Geplaatst op 06-07-15)


Groningen
Momenteel geen aanbod

Limburg
Naam: Elodie Urlings
Contact: Mocht u interesse hebben of wilt u gewoon meer van mij weten kunt u mij altijd bellen op: 06-54 917692 of emaillen naar: elodie.urlings@hotmail.com.

Ik ben Elodie Urlings en ben 24 jaar oud. In 2012 studeerde ik af als bewegingsdeskundige aan Fontys Sporthogeschool te Sittard. Tijdens mijn toenmalige afstudeerstage bij Adelante, werd ik enthousiast m.b.t. het vak fysiotherapie. Het deel kunnen uitmaken van het herstel van cliënten en daarbij de kwaliteit van leven verbeteren gaf mij een grote voldoening. Door deze ervaring besloot ik om verder te studeren als fysiotherapeut en wel op Hogeschool Zuyd te Heerlen. Ik ben inmiddels 5 jaar werkzaam bij Club Pellikaan, een sportschool in Maastricht. Binnen deze sportschool ben ik altijd actief geweest met het lesgeven, coachen en instrueren van sportieve activiteiten aan mensen met één of meerdere aandoeningen die uitbehandeld waren, maar toch gesuperviseerd wilden sporten. Middels deze baan heb ik veel ervaring op kunnen doen én misschien nog wel belangrijker, heb ik vooral heel veel ziektes en aandoeningen gezien die mijn deskundigheid alleen maar hebben verrijkt met de jaren. Tevens ben ik door mijn opgedane werkervaring gewend om in team te functioneren. Omdat ik mij als fysiotherapeut verder wil specialiseren en gedurende mijn stages de multi- pathologiën bij geriatrie patiënten ontzettend interessant vond, start ik in september met de deeltijd master opleiding fysiotherapie in de geriatrie op SOMT in Amersfoort. Doordat ik deze master opleiding ga volgen ben ik op zoek naar een uitdagende parttime baan tussen de 20 en 30 uur. Vriendelijke groet, Elodie Urlings
(Geplaatst op 23-06-15)


Noord-Brabant
Momenteel geen aanbod

Noord-Holland
Naam: Olaf Kuijk
Contact: olafkuijk@gmail.com

Ik ben Olaf Kuijk, fysiotherapeut in opleiding. Ik zal waarschijnlijk in oktober afstuderen na het behalen van mijn laatste tentamen. Ik ben op dit moment op zoek naar een baan waar ik meer ervaring op kan doen. Ik heb de cursussen EHBO en Medical Taping gedaan met meerdere verdiepingsprogramma's op de HvA. Daarnaast ben ik werkzaam als fysiotherapeut op zaterdag voor een voetbalclub. Ik ben een jonge enthousiaste en professionele fysiotherapeut die zich graag verder wil ontwikkelen. Ik wil graag zo snel mogelijk aan de slag!
(Geplaatst op 29-07-15)Naam: Elske Aret - Hoogendoorn
Contact: info@elskemotion.nl 0653348444

Geachte collega, Mijn naam is Elske Aret - Hoogendoorn en ik ben werkzaam als zelfstandig waarnemer. In de zomermaanden heb ik nog ruimte over in mijn agenda. Sinds september 2014 ben ik gestart met de master Musculoskeletale revalidatie aan de HAN in Nijmegen. In jaar een wordt een gezamenlijke basis gevormd (voor sport, orofaciaal en manuele therapie) en vanaf september 2015 ga ik mij verder verdiepen richting de manuele therapie. Sinds mei 2011 ben ik op verschillende plekken aan het werk. Ervaring zowel in individuele behandelingen als groepslessen in verschillende settings (particuliere praktijken, revalidatie, revalidatie in een zwembad en verpleeg/-verzorgingstehuizen). Bekend met administratie (tevens plusadministratie) in Fysioroadmap, Intramed, Fysiologic, Fysiomanager en Raam. In het bezit van VAR-wuo verklaring, ingeschreven bij het CKR en in het bezit van een auto. Ik ben bereid op maximaal een uur reistijd te werken vanaf Gouda. In de periode van 13 tot en met 24 juli en 24 tot en met 28 augustus ben ik 4 dagen per week beschikbaar. In de periode van 18 augustus tot en met 21 augustus ben ik 3 dagen beschikbaar. En in de periode van 31 augustus tot en met 18 september ben ik 2 dagen per week beschikbaar. Voor meer informatie of het toesturen van mijn C.V. kunt u met mij contact opnemen. Met vriendelijke groeten, Elske Aret - Hoogendoorn ElskeMotion Fysiotherapie info@elskemotion.nl 0653348444
(Geplaatst op 03-05-15)


Overijssel
Momenteel geen aanbod

Utrecht
Naam: Elske Aret - Hoogendoorn
Contact: info@elskemotion.nl 0653348444

Geachte collega, Mijn naam is Elske Aret - Hoogendoorn en ik ben werkzaam als zelfstandig waarnemer. In de zomermaanden heb ik nog ruimte over in mijn agenda. Sinds september 2014 ben ik gestart met de master Musculoskeletale revalidatie aan de HAN in Nijmegen. In jaar een wordt een gezamenlijke basis gevormd (voor sport, orofaciaal en manuele therapie) en vanaf september 2015 ga ik mij verder verdiepen richting de manuele therapie. Sinds mei 2011 ben ik op verschillende plekken aan het werk. Ervaring zowel in individuele behandelingen als groepslessen in verschillende settings (particuliere praktijken, revalidatie, revalidatie in een zwembad en verpleeg/-verzorgingstehuizen). Bekend met administratie (tevens plusadministratie) in Fysioroadmap, Intramed, Fysiologic, Fysiomanager en Raam. In het bezit van VAR-wuo verklaring, ingeschreven bij het CKR en in het bezit van een auto. Ik ben bereid op maximaal een uur reistijd te werken vanaf Gouda. In de periode van 13 tot en met 24 juli en 24 tot en met 28 augustus ben ik 4 dagen per week beschikbaar. In de periode van 18 augustus tot en met 21 augustus ben ik 3 dagen beschikbaar. En in de periode van 31 augustus tot en met 18 september ben ik 2 dagen per week beschikbaar. Voor meer informatie of het toesturen van mijn C.V. kunt u met mij contact opnemen. Met vriendelijke groeten, Elske Aret - Hoogendoorn ElskeMotion Fysiotherapie info@elskemotion.nl 0653348444
(Geplaatst op 03-05-15)


Zeeland
Momenteel geen aanbod

Zuid-Holland
Naam: Elske Aret - Hoogendoorn
Contact: info@elskemotion.nl 0653348444

Geachte collega, Mijn naam is Elske Aret - Hoogendoorn en ik ben werkzaam als zelfstandig waarnemer. In de zomermaanden heb ik nog ruimte over in mijn agenda. Sinds september 2014 ben ik gestart met de master Musculoskeletale revalidatie aan de HAN in Nijmegen. In jaar een wordt een gezamenlijke basis gevormd (voor sport, orofaciaal en manuele therapie) en vanaf september 2015 ga ik mij verder verdiepen richting de manuele therapie. Sinds mei 2011 ben ik op verschillende plekken aan het werk. Ervaring zowel in individuele behandelingen als groepslessen in verschillende settings (particuliere praktijken, revalidatie, revalidatie in een zwembad en verpleeg/-verzorgingstehuizen). Bekend met administratie (tevens plusadministratie) in Fysioroadmap, Intramed, Fysiologic, Fysiomanager en Raam. In het bezit van VAR-wuo verklaring, ingeschreven bij het CKR en in het bezit van een auto. Ik ben bereid op maximaal een uur reistijd te werken vanaf Gouda. In de periode van 13 tot en met 24 juli en 24 tot en met 28 augustus ben ik 4 dagen per week beschikbaar. In de periode van 18 augustus tot en met 21 augustus ben ik 3 dagen beschikbaar. En in de periode van 31 augustus tot en met 18 september ben ik 2 dagen per week beschikbaar. Voor meer informatie of het toesturen van mijn C.V. kunt u met mij contact opnemen. Met vriendelijke groeten, Elske Aret - Hoogendoorn ElskeMotion Fysiotherapie info@elskemotion.nl 0653348444
(Geplaatst op 03-05-15)


Buitenland
Momenteel geen aanbod


terug naar boven

Mensendieck en Cesar:Geheel Nederland
Momenteel geen aanbod

Noord Nederland
Momenteel geen aanbod

West Nederland
Momenteel geen aanbod

Centraal Nederland
Naam: David Treur
Contact: davidtreur@hotmail.com

Bent u op zoek naar een enthousiaste collega? Beste collega's, Ik ben David Treur, 22 jaar, en kom uit Uithoorn. Na de opleiding Oefentherapie Mensendieck ben ik op zoek naar een mooie start van mijn carrière in het werkveld als zorgprofessional. Collega's zien mij als een sociaal en behulpzaam persoon die kritisch naar zichzelf en anderen kan zijn. Verder heb ik mijzelf ontwikkelt als iemand die graag de uitdaging opzoekt, zelfstandig kan werken maar ook in teamverband goed en prettig functioneer. Ik vindt het prettig werken door de kennis met elkaar te delen en te gebruiken en ik vind dat dit bijdraagt aan de ontwikkeling van mijzelf en anderen. Daarnaast ben ik flexibel en kan ik een toevoeging zijn voor uw team of praktijk. Tijdens mijn opleiding OTM en minor Health promotion heb ik met veel doelgroepen gewerkt. Van sporters en jongeren, tot ouderen en het ziekenhuis(LUMC). Dankzij de opleiding ben ik in staat om verschillende activiteiten en zorgprogramma's te geven en te organiseren. Aangezien ik denk dat wij nu en in de toekomst onmisbaar zullen zijn profileer ik mijzelf graag in het werkveld en aan andere disciplines. Wilt u meer van mij weten of bent u geïnteresseerd neem dan gerust contact op: Davidtreur@hotmail.com Met vriendelijke groet, David Treur
(Geplaatst op 31-07-15)


Oost Nederland
Momenteel geen aanbod

Zuid Nederland
Momenteel geen aanbod

Drenthe
Momenteel geen aanbod

Flevoland
Momenteel geen aanbod

Friesland
Momenteel geen aanbod

Gelderland
Momenteel geen aanbod

Groningen
Momenteel geen aanbod

Limburg
Momenteel geen aanbod

Noord-Brabant
Momenteel geen aanbod

Noord-Holland
Momenteel geen aanbod

Overijssel
Momenteel geen aanbod

Utrecht
Momenteel geen aanbod

Zeeland
Momenteel geen aanbod

Zuid-Holland
Momenteel geen aanbod

Buitenland
Momenteel geen aanbod


terug naar boven

Fysiostart informatie
copyright © 2015 fysiostart